Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΔΥΜΑ, ΜΙΛΗΤΟΣ Ε΄ΜΕΡΟΣ!!!!!!!!!!










ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΡΝΩ ΔΡΟΜΟ ΑΦΗΝΩ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!!!!!
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ, DIDIM.



ΣΤΟ ΔΡΟΜΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ MILAS , ΟΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ!!!



Δίδυμα Μιλήτου


Ο ναός του Απόλλωνα στα Δίδυμα
Τα Δίδυμα ήταν σημαντικό αρχαίο ιερό και μαντείο αφιερωμένο στον Απόλλωνα. Το ιερό βρισκόταν λίγο νοτιότερα της Μιλήτου και σήμερα κοντά του βρίσκονται το τουρκικό χωριό Yenihisar και η μικρή τουρκική πόλη Didim. Τα Δίδυμα ήταν το σημαντικότερο αρχαίο μαντείο στον χώρο της Ιωνίας μαζί με το ιερό του Απόλλωνα στην Κλάρο και ένα από τα σημαντικότερα στον αρχαίο κόσμο. Αναφέρεται πρώτη φορά στον Ομηρικό ύμνο του Απόλλωνα, γεγονός που αποδεικνύει πως το μαντείο υπήρχε πριν τον 7ο αιώνα π.Χ. Οι αρχαίοι συγγραφείς απέδιδαν την ονομασία Δίδυμα στην ύπαρξη ναών αφιερωμένων στα δίδυμα αδέρφια Απόλλων και Άρτεμη, πιθανόν όμως η ονομασία να είχε και Καρική προέλευση αφού υπάρχουν παρόμοια τοπωνύμια στην Καρία αλλά και στην Λυδία[1]. Τα Δίδυμα άνηκαν στην επικράτεια της Μιλήτου και συνδέονταν με αυτή με την ιερά οδό μήκους δεκαεπτά χιλιομέτρων. Κατά μήκος της οδού υπήρχαν αγάλματα της δυναστείας των Βραγχιδών ιερέων και αγάλματα που απεικόνιζαν ζώα. Μέρος των αγαλμάτων αυτών βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο.


ΠΗΓΗ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%AF%CE%B4%CF%85%CE%BC%CE%B1_%CE%9C%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85



ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ DIDIM, ΟΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!!!!!!!!


ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ!!!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΙΟ ΤΩΝ ΚΙΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!




 ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ!!!
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΘΑΡΕΣ!!!!!!

https://www.google.gr/search?q=apollo+temple+didim&hl=el&sa=X&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=Jh93UNX6JMqw0QXKooC4DA&ved=0CDoQsAQ&biw=1280&bih=685







ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΘΕΡΕΤΡΟ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!!!!!




ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΤΗΡΙΑ  , ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ!!!!!!!


Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ , ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!


ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ , ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ!!!!!!!

 

 ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΜΕΝ, ΚΑΘΑΡΑ ΔΕ!!!!!!!!



ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ MILET, ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΙΛΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!








Η Μίλητος αποτέλεσε μία από τις δώδεκα Ιωνικές πόλεις της Μικράς Ασίας. Το σχέδιο πόλεως της Μιλήτου που έμοιαζε με σχάρα, σχεδιάστηκε από τον Ιππόδαμο, και έγινε το βασικό σχέδιο πόλεως για τις Ρωμαϊκές πόλεις. Η πόλη απετέλεσε στα αρχαία χρόνια λιμάνι, πριν προσχωθεί από τον Μαίανδρο.
Σύμφωνα με μία αρχαία παράδοση, το 1500 π.Χ., άποικοι από την Κρήτη αποίκησαν τη Μίλητο. Κατά τον 7ο και τον 6ο π.Χ. αιώνα, η Μίλητος είχε γίνει θαλάσσια αυτοκρατορία, έχοντας ιδρύσει μία σειρά από αποικίες. Κατά τον 7ο αιώνα π.Χ. συγκρούστηκε με τους Λυδούς η οποίοι προσπαθούσαν να επιβληθούν στις Ιωνικές πόλεις. Οι Λυδοί εισέβαλαν στην Μίλητο αρχικά το 624 π.Χ. με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ο Μιλησιακός πόλεμος είχε διάρκεια 13 χρόνια και τελείωσε με συνθήκη ειρήνης μεταξύ των Μιλήσιων και των Λυδών[1]. Στα τέλη του 6ου αιώνα η Μίλητος πέρασε υπό Περσική κυριαρχία έως το 479 π.Χ., όταν οι Πέρσες ηττήθηκαν από τους Έλληνες. Οι αποικίες των Μιλησίων αποίκων, εκτείνονταν σε όλο το χώρο της σημερινής Τουρκίας φτάνοντας μέχρι την Κριμαία.
Η Μίλητος υπήρξε σπουδαίο κέντρο φιλοσοφίας και επιστημών, όπου γεννήθηκαν και έζησαν πνεύματα όπως ο Θαλής, ο Αναξίμανδρος και ο Αναξιμένης.
Το 334 π.Χ., η πόλη απελευθερώθηκε από την Περσική κυριαρχία από τον Αλέξανδρο το Μέγα.
Η Καινή Διαθήκη μνημονεύει τη Μίλητο ως την πόλη όπου ο απόστολος Παύλος συνάντησε τους πρεσβυτέρους της Εκκλησίας της Εφέσου πριν την σύλληψή του και μεταφορά στη Ρώμη για δίκη, καθώς επίσης ως την πόλη όπου ο Τρόφιμος, ενός από τους συνοδούς του Παύλου, ανάρρωσε ενώ ήταν άρρωστος.
Στην επικράτεια της Μιλήτου άνηκε το σημαντικό ιερό και μαντείο Δίδυμα, που βρισκόταν δεκαεπτά χιλιόμετρα νότια της πόλης. Το μαντείο διοικούταν μέχρι την Περσική κατάκτηση από μία τοπική οικογένεια, την οικογένεια των Βραγχιδών ενώ με την επαναλειτουργία του την ελληνιστική εποχή την διοίκηση είχε πλέον η πόλη της Μιλήτου η οποία εξέλεγε και τους ιερείς.

ΠΗΓΗ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82

ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!


ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ!!!!!


ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ , ΕΠΑΘΑ!!!



ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ!!!!!!!
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΗΣΩ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ;


ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΣΑΙ Η ....................





ΓΙΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ!!!!!!!!!





ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ !!!!!!!!!
ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΜΕ , ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΘΥΜΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ !!!!!!!!!!

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΙΜΗΛΙΑ!!!!!!!!
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΧΙΟ!!!!!!
 ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ !!!!!!!

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!!!

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ!!!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΝ , ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ;
ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ;
ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ , ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΜΟΥΚΚΑΛΕ ΕΙΧΕ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ!!
Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΥΡΩ, Ο ΜΕΣΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΟΓΩ ΜΙΣΘΟΥ, ΟΠΟΤΕ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ!
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ, ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΕ , ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!!
ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ;
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!!!!!


                                                  

                                 ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

13 σχόλια:

  1. Καλό είναι να παρατηρούμε όχι μόνο τις ομορφιές αλλά και τα άσχημα και δυσάρεστα .Το θέατρο της Μιλήτου εντυπωσιακότατο ... Νομίζω ότι σε αυτό πρέπει να εστιάσουμε , στην ιστορία του και την ομορφιά του ! Υπέροχο το ταξίδι σου ,σε ευχαριστούμε που μας ταξίδεψες στις αλησμόνητες πατρίδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρθα κι από εδώ να διαβάσω την συνέχεια του δικού σου σήριαλ, χαχαχα ! Δυό-δυό τις διαβάζω, δεν σε προλαβαίνω ! Πράγματι,Ρένα μου, είναι πολύς ο κόσμος που δεν ξεχνάει τις χαμένες πατρίδες αλλά και δεν θέλει να πατήσει το πόδι του εκεί! Ο μπαμπάς μου πάντως είχε πάει να ψάξει να βρεί το σπίτι τους, αλλά είχε αλλάξει τόσο πολύ η Σμύρνη που δεν τα κατάφερε.
    Ευχαριστούμε για την 'ξενάγηση', ήταν ένα υπέροχο ταξίδι που είμαι σίγουρη ότι θα σας μείνει αξέχαστο!
    Πολλά φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο οδοιπορικό!Διάβασα και τις 5 αναρτήσεις σου ,απόλαυσα τις εικόνες και όπως οι περισότεροι μου δημιουργήθηκαν ανάμεικτα συναισθήματα!!!
    Φαντάζομαι πόσο όμορφα πέρασες !!!Υπέροχο ταξίδι!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Ρένα από την πρώτη ώρα του ταξιδιού σ'ακολουθώ από απόσταση μην προδοθώ κάτι σαν το λαθρεπιβάτη.Με γέμισες με όμορφες εικόνες, εντυπωσιακές τοποθεσίες και πάρα πολύ καλές φωτός Πολύ προσεγμένες οι αναρτήσεις σου.Αλλά τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν ήταν μόνον θυμού και λύπης και από την πλευρά τους και από την δική μας....η δε χαρά πολύ λίγη....'Ολα αυτά τα υπέροχα αλλού....
    Ξεριζωμοί ,θάνατοι κλπ αφήνουν μία πικρή γεύση, όσα χρόνια και αν περάσουν, για 'Ελληνες και Τούρκους....Εντυπωσιάστηκα με την αναφορά σου για την καθαριότητα!!!Εδώ αλλιώς τα βιώνουμε!Τα σπίτια καθαρά αλλά μέχρι εκεί.....Αυτά Ρένα πάω να τελειώσω μερικούς κουμπαράδες έμεινα πολύ πίσω... Τα φιλάκια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα!!!! Από ότι φαίνεται το ταξίδι αυτό ήταν μια ωραία εμπειρία. Θα τα πούμε αύριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημέρα Ρένα!!πολύ όμορφη για ακόμα μια φορά η ξενάγησή σου!μακάρινα καταφέρω να πάω στα παράλια!Καλή επιστροφή να έχεις καλή μου!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα οδοιπορικό που μας συγκίνησε όλους νομίζω έχοντες και μη έχοντες ρίζες από τα μέρη αυτά.... με τις φωτογραφίες σου κατάφερες να μας ταξιδέψεις και με τον λόγο σου να μας μεταφέρεις όλα τα συναισθήματα που εσύ ένιωσες!!! Εγώ πάντως το οδοιπορικό αυτό θα το βάλω στις άμεσες προτεραιότητες μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρα πολύ όμορφη και αυτή η εκδρομή που μας πήγες! Έκανες πολύ καλά που ανέβασες αυτές τις αναρτήσεις, το ευχαριστηθήκαμε νομίζω όλοι. (Μήπως να το ξανασκεφτείς και να ασχοληθείς πιο σοβαρά με τις ξεναγήσεις; Είσαι πολύ καλή σε αυτό!!!). Εν αναμονή για την επόμενη εκδρομή στη Χίο -αν και δε θέλω να τελειώσει το ταξίδι...

    Υ.Γ. Με τις συνθήκες στη χώρα μας (και έτσι όπως πάνε) η βενζίνη είναι μια ανάσα μακριά από τα 2,ο0 ευρώ, οπότε μάλλον θα αρχίσουμε κι εδώ να βλέπουμε άδειους δρόμους... Όσο για την Τουρκία και την Ε.Ε., κάποτε ήθελαν μανιωδώς την ένταξη, οπότε κυνήγησαν την ανάπτυξη. Τώρα δε βλέπω να επιμένουν και πολύ... γιατί άραγε;; (άλλος ένας τομέας όπου είμαστε το κακό παράδειγμα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενα οδοιπορικό, όλο αρώματα και χρώματα! Ενα ταξίδι με όμορφες εικόνες! Ρένα, με την απίστευτη ικανότητά σου κατάφερες να μάς "πάρεις" μαζί σου! Να'σαι πάντα καλά! Να'χεις ένα όμορφο Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ καλό το οδοιπορικό σου φιλενάδα. Μου άρεσε που συνδύασες και πληροφορίες από άλλες πηγές. Έγινες εξπέρ στο χειρισμό του Η/Υ. Χρειάζομαι κάποια μαθήματα. Φιλάκια. Καλό Σαβατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ'ευχαριστώ πολύ Ρένα μου!!!Συγκινήθηκα με την τόση ομορφιά των αρχαίων πόλεών μας!!!Κρίμα, όχι μόνο χαμένες πατρίδες, αλλά και πολλά θύματα από τους παππούδες και γιαγιάδες μας!!!Μου άρεσε τόσο το ταξίδι σου που το έβαλα στη λίστα μου!!Από την άλλη αυξάνουμε τον τουρισμό της Τουρκίας!!Φιλάκια πολλά !!!Καλό Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρενα σ ευχαριστω που μου εδωσες την ευκαιρια να κανω και γω τουρισμο και ας ηταν και της πολυθρονας.Γεμισα με τις ομορφιες,συγκινηθηκα, θυμωσα ,νευριασα και ενα καρο σκεψεις περασαν απο το κεφαλι μου! Να εισαι καλα ! Καλο Σαββατοκυριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...